Skrevet af:
Jesper Beese
16. april 2024

Nye bæredygtighedsrevisorer i danrevi 

Hos danrevi uddanner vi os løbende for kunne rådgive dig og din virksomhed.

Vi kan derfor sige stort tillykke til Lilly Jeppesen, Lars Gotfredsen, Tom Cortsen, Jens H. Hedegaard, Steven Frandsen, Steen Ellebæk Nielsen, Jan Rundstrøm, Hans Høj Nygaard og Christian Lind Andreasen, der alle nu kan kalde sig bæredytighedsrevisorer.

Vi står nu klar til at guide din virksomhed gennem bæredygtighedslandskabet. Som godkendte bæredygtighedsrevisorer har vi netop gennemført FSR’s Bæredygtighedsakademi og er rustet til at hjælpe virksomheder med deres bæredygtighedsstrategi og rapportering.

Bæredygtighed er ikke længere blot en trend, det er en forretningsnødvendighed. Små og mellemstore virksomheder bør også have fokus herpå, da manglende integration af bæredygtighed kan medføre tab af kunder og vanskeligheder med finansiering.

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan støtte din virksomhed med bæredygtighedsrapportering, herunder nøgletal på sociale-, miljø- og ledelsesmæssige områder (ESG).

Vil du vide mere om bæredygtighedsrapportering og ESG??

Få overblikket her

 

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt danrevi for at drøfte de specifikke problemstillinger.

 

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Læs mere
 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

Find din kontaktperson
 

Bliv klogere - benyt dig af vores kursustilbud

Læs mere