Skrevet af:
Jesper Beese
12. februar 2024

Din Revisor Informerer - februar 2024


I denne udgave af Din Revisor Informerer kan du blandt andet læse om:
  • Ansvarlig virksomhedsdrift og bæredygtig omstilling går hånd i hånd med nye krav om ESG-rapportering i større virksomheder. Hvis din virksomhed er leverandør til en større virksomhed, vil du sandsynligvis blive mødt med øgede krav om at dokumentere dine processer og produkter.

  • I dag er det forbudt for virksomheder at modtage kontant betaling på 20.000 kr. og derover. Kontantgrænsen sænkes til 15.000 kr., formentlig allerede fra den 1. marts 2024.

  • Erhvervsstyrelsen har offentliggjort listen over registrerede digitale bogføringssystemer, som lever op til kravene i bogføringslovgivningen. Er jeres bogføringssystem på listen?

  • Fri telefon, bredbånd og pc er ofte attraktive medarbejdergoder, der beskattes lempeligt. En bruttolønsordning kan være fordelagtig for visse medarbejdergoder, men pas på med pc’en.

Du kan også læse bladet som E-paper ved at klikke her

 

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt danrevi for at drøfte de specifikke problemstillinger.

 

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Læs mere
 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til artiklen

Find din kontaktperson
 

Bliv klogere - benyt dig af vores kursustilbud

Læs mere