Skrevet af:
Jesper Beese
9. februar 2021

Din Revisor Informerer - Februar 2021


I denne udgave af Din Revisor Informerer kan du blandt andet læse om:
  • Håndværkerfradraget er i forbindelse med coronakrisen hævet til 25.000 kroner per voksne person i en husstand i 2021. Servicefradraget er også hævet til 25.000 kroner.

  • Du kan søge om genstartskapital, hvis din økonomi er trængt under coronakrisen. Ordningen er etableret via Vækstfonden.

  • Det er også i 2021 muligt at afholde elektroniske generalforsamlinger.

  • I forbindelse med ansøgning om hjælpepakker skal du huske at indsende de faktiske beløb til efterkontrol. Læs om de forskellige frister.

  • Forretningsstrateg Nils Wegener fortæller om vigtigheden af ikke at få tunnelsyn, når coronakrisen hærger. Hans opfordring lyder, at du skal genbesøge sin forretningsmodel og eventuelt justere den.

  • Vær opmærksom på, at mange virksomheder skal betale moms for to perioder den 1. marts 2021. Hav likviditeten klar, da forsinkelse med betalingen kan betyde ekstra omkostninger. OBS: Efter redaktionens afslutning har Folketinget vedtaget en ny hjælpepakke, som giver mulighed for at låne disse midler. Dette fremgår ikke af bladet.

  • Pas på med, at dit selskab køber et sommerhus. Hovedaktionærer kan blive hårdt beskattet af at have muligheden for at opholde sig i det.

Du kan også læse bladet som E-paper ved at klikke her

 

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt danrevi for at drøfte de specifikke problemstillinger.

 

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Læs mere
 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til artiklen

Find din kontaktperson
 

Bliv klogere - benyt dig af vores kursustilbud

Læs mere