Skrevet af:
Jesper Beese
27. marts 2024

Din Revisor Informerer - april 2024


I denne udgave af Din Revisor Informerer kan du blandt andet læse om:
  • Hvordan momsen påvirker udgifterne, når virksomhedens parkeringsplads skal renoveres. En nylig afgørelse fra Skatterådet giver indsigt i, hvad der gælder.

  • Ændringer i opkrævningsmetoden for bolig- og ejendomsskatter fra i år. Vi har samlet information til dig som boligejer.

  • Bæredygtighed får fast spalteplads i Din Revisor Informerer i 2024 med de grønne sider. Vi introducerer ESG for begyndere.

  • Er leasing af cykler over lønnen en god idé som personalegode for at fremme grøn transport? Det danske startup JOOLL har skabt et alternativ til firmabilen, der nedbringer CO2-udledning og øger sundheden.

  • Den nye lov om arbejdstidsregistrering træder snart i kraft. Vi opsummerer kort, hvordan du forholder du dig til registreringen.

  • Vigtigheden af korrekt værdiansættelse af investeringsejendomme i årsregnskabet – især, hvis du vælger at måle dem til dagsværdi.

Du kan også læse bladet som E-paper ved at klikke her

 

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt danrevi for at drøfte de specifikke problemstillinger.

 

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Læs mere
 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til artiklen

Find din kontaktperson
 

Bliv klogere - benyt dig af vores kursustilbud

Læs mere