Skrevet af:
Jesper Beese
10. marts 2020

Din Revisor Informerer - 1. kvartal 2020


I denne udgave af Din Revisor Informerer kan du blandt andet læse om:
  • Hvis du sælger varer via internettet, skal du allerede nu forberede dig på at anvende to-faktorgodkendelser ved online-betalinger. Du har frist til den 14. marts 2021.
  • Finansloven for 2020 skærper beskatningen på en række områder. Det er eksempelvis slut med forældrekøbslejligheder i virksomhedsordningen.
  • Martin Rasmussen ejer servicevirksomheden nem-HR og håndterer i den forbindelse 20.000 personers data. De nye GDPR-regler har betydet, at han har brugt en del kræfter på at leve op til den nye lovgivning.
  • En dansk tandlæge tog på studietur til Japan og lod sit selskab betale alle udgifter. En ny afgørelse i Landsskatteretten pålægger tandlægen at betale hele turen af egne midler, da studieturen ikke levede op til reglerne om, at sådanne ture skal have et solidt fagligt indhold.
  • Ulovlige lån er ren hvidvask. Der er stadig risiko for bøder og skattesmæk, når et selskabs ejere eller ledelse ulovligt låner penge i selskabet eller i øvrigt sammenblander den private økonomi med selskabets. Nu anses ulovlige lån desuden som hvidvask.

 

Du kan også læse bladet som E-paper ved at klikke her

 

Denne publikation er skrevet i generelle vendinger og skal alene betragtes som generel vejledning. Du bør ikke handle eller undlade at handle uden at have fået professionel rådgivning. Kontakt danrevi for at drøfte de specifikke problemstillinger.

 

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Læs mere
 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til artiklen

Find din kontaktperson
 

Bliv klogere - benyt dig af vores kursustilbud

Læs mere