Danrevi
Svendborg
Vestergade 165 A, 1. sal
5700 Svendborg

Åbningstider

Man-tor: 8:00-16.00
Fre: 8:00-15.30

RevisorGruppen Svendborg


RevisorGruppen er grundlagt på ideen om levering af kvalitetsydelser samtidig med, vi yder personlig service med kunden i centrum. Vi ønsker at være vore kunders nærmeste samarbejdspartner.

Vore kunder består af mindre og mellemstore produktions- og håndværksvirksomheder, detailhandel, liberale erhverv, erhverv indenfor sundhedssektoren samt skibsfart. Endvidere er vi revisorer for et antal private ejer- og andelsboligforeninger samt selvejende institutioner. 

Vi rådgiver desuden også inden for både skatter og afgifter vedrørende f.eks. forældrekøbslejligheder, skat ved arbejde i udlandet, sømandsbeskatning og meget mere. 

Partnere i RevisorGruppen, Lilly Jeppesen og Lars Gotfredsen har mere end 20 års erfaring i revisions- og rådgivningsbranchen.

Derudover består vor organisation af 9 velkvalificerede revisorer og rådgivere, der løbende ajourfører deres viden – i form af et fortsat uddannelsesforløb og gennem vor ajourførings- og efteruddannelseskurser.

Fjernsupport

Vi har mulighed for at hjælpe dig online på din computer.

Hjælpen foregår ved, at vi får adgang til din computer ved hjælp af et program, der kun kan startes af dig selv. Der lægges ingen filer ind på din computer og forbindelsen afbrydes, når du lukker dit internet ned eller klikker på ”CLOSE".

Vi kan altså ikke få adgang til din computer uden din aktive hjælp. Ønsker du vores online hjælp bedes du ringe til os på telefon 6222 0212 og herefter følge vores telefoniske anvisninger.

For at starte programmet skal du klikke her og herefter klikke på kør.