Danrevi
Odense
Børstenbindervej 12 B
5230 Odense M
Tlf: 6615 4960
Fax: 6615 4932
CVR: 17871080

VH Revision

VH Revision Registrerede Revisorer ApS har gennem 50 år opbygget et stort erfaringsgrundlag samt et bredt kendskab til erhvervslivets mange udfordringer og problemstillinger.

Vore nøgleord er:

• Engagement
• Ansvarsbevidsthed
• Nærhed
• Tillid
• Effektivitet

VH Revision Registrerede Revisorer ApS beskæftiger 20 ansatte. Heraf 4 registrerede revisorer, 2 Cand.merc. Aud., 5 revisorassistenter, 2 økonomimedarbejdere, 2 kontorassistenter og 1 servicemedarbejder på vores kontor i Odense samt 1 registrerede revisor og 2 revisorassistenter på vores kontor i Assens. Alle medarbejdere har oparbejdet en stor teoretisk viden, der gennem et systematiseret uddannelsesprogram løbende vedligeholdes og udbygges.

Vore kunder er mindre og mellemstore virksomheder, geografisk placeret i det meste af Danmark og dækkende de fleste brancher. Vi er kendt for at være de nære rådgivere, der skaber tillid, er effektive, fleksible og altid på vej mod den optimale løsning.

Fjernsupport

Vi har mulighed for at hjælpe dig online på din computer.

Hjælpen foregår ved, at vi får adgang til din computer ved hjælp af et program, der kun kan startes af dig selv. Der lægges ingen filer ind på din computer og forbindelsen afbrydes, når du lukker dit internet ned eller klikker på ”CLOSE".

Vi kan altså ikke få adgang til din computer uden din aktive hjælp. Ønsker du vores online hjælp bedes du ringe til os på telefon 6615 4960 og herefter følge vores telefoniske anvisninger.

For at starte programmet skal du klikke her og herefter klikke på kør.