Danrevi
Løgstør
Østerbrogade 19
9670 Løgstør

Danrevi Løgstør

Danrevi Løgstør er en moderne revisions- og rådgivningsvirksomhed, som beskæftiger 11 engagerede medarbejdere, heraf 1 statsautoriseret revisor, 1 registreret revisor, 2 revisorer, 5 revisorassistenter, 1 kontorassistent samt 1 revisortrainee.

Vi tilbyder meget mere end regnskaber og revision. Det afspejler de behov, der opstår i takt med, at din virksomhed skal opfylde flere og mere komplekse krav i forhold til omgivelser og lovgivningen. 

Vi udfører revisoropgaver og yder økonomisk rådgivning for et bredt udsnit af dansk erhverv, primært mindre og mellemstore virksomheder, heri både selskaber og personlige erhvervsdrivende.

Danrevi Løgstør har gennem mange år opbygget et stort erfaringsgrundlag og et bredt kendskab til erhvervslivets mange udfordringer og problemstillinger.

Vort udgangspunkt er, at kundernes behov er forskellige, hvorfor vore løsninger tilpasses den enkelte. 

Vi værdsætter den personlige kontakt med vore kunder højt.

Vor vision er, at vore kunder får en tæt og personlig dialog med en fast kontaktperson, der er engageret i netop din virksomhed. 

Danrevi Løgstør er medlem af FSR - danske revisorer.

Fjernsupport

Vi har mulighed for at hjælpe dig online på din computer.

Hjælpen foregår ved, at vi får adgang til din computer ved hjælp af et program, der kun kan startes af dig selv. Der lægges ingen filer ind på din computer og forbindelsen afbrydes, når du lukker dit internet ned eller klikker på ”CLOSE".

Vi kan altså ikke få adgang til din computer uden din aktive hjælp. Ønsker du vores online hjælp bedes du ringe til os på telefon 9867 1311 og herefter følge vores telefoniske anvisninger.

For at starte programmet skal du klikke her og herefter klikke på kør.