Danrevi
Horsens
Høegh Guldbergs Gade 36 C 1. th
8700 Horsens
Tlf: 7564 7811
Fax: 7564 0065
CVR: 32676421

Revisionsfirmaet Leif Mikkelsen & Partnere A/S


En god revisor gør dit liv lettere. Kodeordene for revisionsfirmaet Leif Mikkelsen & Partnere A/S i Horsens er:

  • Nærvær
  • Engagement
  • Stabilitet
Det får du, når du vælger os som din og din virksomheds revisor.

Samtidig er det vigtigt for os at kommunikere tydeligt og uden alt for mange juridiske og økonomiske termer, som ingen forstår. Du skal koncentrere dig om din virksomhed, og så hjælper vi med det økonomiske.

Vi har mange forskellige kunder, men vi er særligt gode til at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med regnskab, revision og rådgivning. Leif Mikkelsen & Partnere A/S er funderet i lokalområdet omkring Horsens og har mange produktions- og håndværksvirksomheder, byggefirmaer, andelsboligforeninger og udlejningsejendomme i kundekartoteket.

Selvfølgelig har vi også en meget høj faglighed – vi kender alt til regnskaber og økonomi og følger som revisorer altid med i ændringer af love, regler og praksis og afgørelser. 

Vi følger med i alt det nye, så du ikke behøver gøre det. Vi tilstræber altid at give dig lige præcis de ydelser og den rådgivning, du har behov for, og som bringer dig og din virksomhed godt videre. For selvom du er ekspert på dit område, er det ikke sikkert du ved alt om regnskab, skat og moms. Det er din revisors opgave.

Hos revisionsfirmaet Leif Mikkelsen & Partnere A/S har vi en flad struktur med 6 indehavere, og det betyder, at alle vores kunder har tæt kontakt til en af indehaverne. 

Leif Mikkelsen & Partnere A/S ejes i dag af statsautoriseret revisor Christian Lind Andreasen, registreret revisor Henrik Sørensen, registreret revisor Jan Rundstrøm, registreret revisor Frank Lynge Jensen, revisor Bo Laursen og revisor Søren Raahauge.