Danrevi Løgstør

Østerbrogade 19
9670 Løgstør

Telefon: 9867 1311
Email: logstor@danrevi.dk


Danrevi Løgstør

Danrevi Løgstør er en moderne revisions- og rådgivningsvirksomhed, som beskæftiger 6 engagerede medarbejdere, heraf 1 registreret revisor, 1 statsautoriseret revisor, 2 revisorassistenter samt 2 revisortrainees. Vi tilbyder meget mere end regnskaber og revision. Det afspejler de behov, der opstår i takt med, at din virksomhed skal opfylde flere og mere komplekse krav i forhold til omgivelser og lovgivningen.

Vi udfører revisoropgaver og yder økonomisk rådgivning for et bredt udsnit af dansk erhverv, primært mindre og mellemstore virksomheder, heri en del aktie- og anpartsselskaber.

Danrevi Løgstør har gennem mange år opbygget et stort erfaringsgrundlag og et bredt kendskab til erhvervslivets mange udfordringer og problemstillinger. Vort udgangspunkt er, at kundernes behov er forskellige, hvorfor vore løsninger tilpasses den enkelte.

Vi værdsætter den personlige kontakt med vore kunder højt. Vor vision er, at vore kunder får en tæt og personlig dialog med en fast kontaktperson, der er engageret i netop din virksomhed.

Danrevi Løgstør er medlem af FSR - danske revisorer.

Find medarbejdere
Fjernsupport

Relaterede emner

Mere om danrevi 
Profil
Arbejdsområder
Bestyrelse
Udvalg
Nyheder
Persondataforordningen
Kurser i danrevi
Links
Tilmeld nyhedsbrev
Din Revisor Informerer

For medlemmer
Danrevi Intranet

 

Download

Nyttige lister til bogføringen
Debitorliste
Kreditorliste
Vareoptællingsliste

 

Nye medlemmer

Danrevi søger nye medlemmer til revisorfællesskabet. Læs mere på
Nye medlemmer